09-02-2018 HB-Café Groningen: Hoogbegaafdheid en creativiteit

In Archief Groningen by HB-Café Groningen

Op vrijdag 9 februari 2018 is er weer een HB-Café in het Hampshire Hotel – Groningen Centre. Marco Vermeer verzorgt deze avond. Het onderwerp is: hoogbegaafdheid en creativiteit.

Creativiteit is een moeilijk grijpbaar proces. Het is een proces dat gevoed wordt door inspiratie uit en door anderen. Maar wat als je moet stoeien met onbegrip en weerzin?
Marco Vermeer balkunstenaar, jongleur en theatermaker; zelf hoogbegaafd en Mensalid, geeft op 9 februari een interactieve lezing waarbij hoogbegaafdheid en creativiteit centraal staan. Tijdens deze lezing gaat hij in op HB als katalysator voor creativiteit. Hoe stimuleer je creativiteit bij jezelf en anderen? Kun je intellectuele uitdagingen blijven vinden in het creatieve proces? En hoe ga je om met sturing, kritiek of tegenslag?


Over de spreker: Marco Vermeer, als artiest bekend onder de naam Marco Bonisimo, is vanuit de studie civiele techniek, theaterwetenschappen en circusschool de Hoogte, uitgegroeid tot een succesvol theatermaker en jongleur. Hij werkt solo of in gezelschappen, waaronder Duo Diesel en Circustheater TENT.

Inschrijving via: https://hb-cafe.nl/evenementen/

Tijd: 19.30 uur, inloop vanaf 19:00 uur. Het inhoudelijke deel duurt van 19:30 tot 22.00 uur (met een pauze). Daarna kan worden nagepraat onder het genot van een drankje.
Locatie HB café Groningen: Hampshire Hotel – Groningen Centre, Radesingel 50, 9711 EK Groningen. Zie ook: www.hampshire-groningen.nl. Betaald parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder het hotel, op basis van beschikbaarheid. Mocht de parkeergarage volgeboekt zijn, dan kunt u terecht in de Q-park parkeergarage aan de Rademarkt, op vijf minuten loopafstand van het hotel.
Entree: € 17,50 per persoon, inclusief koffie en thee. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.