Bijeenkomsten

Datum en onderwerpBeschikbaarheid
03-09-2020 HB-Café Zuid-West: De wereld van hoogbegaafden 0 plaats(-en) vrij

Verslagen

Bekijk hier alle verslagen van bijeenkomsten in Zuid-West.

Team

Het team Zuid-West wordt gevormd door Natascha Kayser (coördinator), Wieteke Avontuur, Marja Noordermeer en Irmgard van de Weijer.
HB-Café Zuid-West is altijd op donderdagavond. De deuren gaan open om 19.00 uur, om 19.30 uur begint het inhoudelijke gedeelte. Na afloop (omstreeks 22.00 uur) is er ruim de gelegenheid tot napraten.

Koffie, thee en water zijn bij de prijs inbegrepen. Voor overige consumpties geldt een kleine bijdrage.

Locatie

HB-Café Zuid-West wordt gehouden in Het Klooster.

Adresgegevens:
Schorsmolenstraat 13
4811 VN Breda
(www.hetkloosterbreda.nl)

Bereikbaarheid en parkeren:
Parkeren kan gratis op het terrein van Het Klooster, direct voor deur of via de poort rechts. Elders in de Schorsmolenstraat, de Nijverheidssingel en op de Nieuwe Haagdijk is betaald parkeren op eigen kosten mogelijk. Iets verderop – een paar minuutjes lopen – op de Haagweg en op het parkeerterrein van winkelcentrum De Lunet is parkeren gratis.
Kom je met het openbaar vervoer, dan adviseren we je bus 2 (vanaf station Breda richting Haagse Beemden) te nemen. Die stopt voor de deur bij de halte Schorsmolenstraat. Op station Breda is ook een OV-fiets te huur. De verhuurlocatie aan de Belcrum-zijde is tot na middernacht geopend. Fietsen kunnen bij Het Klooster achter de poort worden gestald.

Contact

Meer informatie over dit HB-Cafe? Stuur dan een e-mail naar hb-cafe-zuidwest@ihbv.nl.
HB-Café Zuid-West is ook op Facebook te vinden: facebook.com/HBzuidwest