19-01-2018 HB-Café Utrecht: Hersenkraker

In Archief Utrecht by HB-Café Utrecht

Waar staan hoogbegaafden vooral bekend om? Hun creatieve denkkracht. Precies dat ga je als bezoeker van dit HB-Café op vrijdag 19 januari in Utrecht inzetten. Een mooie kans om je hersenen te laten kraken.

Tijdens de bijeenkomst gaan de deelnemers in groepen aan de slag met een concreet vraagstuk uit de praktijk. Door te associëren, divergeren, analyseren en fantaseren kijken we naar mogelijke oplossingen. Een leuke avond waarop je al je ideeën binnen de gegeven spelregels kunt uiten. Laat je ongebreidelde denkkracht activeren in deze interactieve setting.

Denk je mee?
De avond wordt begeleid door het team van HB-Café Utrecht. Met deze invulling van de bijeenkomst beogen we optimale interactie tussen hoogbegaafde volwassen. Waar hoogbegaafden zich vaak in moeten houden in een doorsnee (werk)omgeving, kunnen hun associatieve denkvermogen en probleemoplossend vermogen vanavond tot hun recht komen.

LET OP: DIT HB-CAFE VINDT PLAATS OP EEN ANDERE LOCATIE DAN VOORHEEN

Locatie: The Colour Kitchen, Oudegracht 214 , Utrecht (www.thecolourkitchen.com)
Datum: vrijdag 19 januari 2018
Aanvang: 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) tot 22.00 uur; daarna gelegenheid tot napraten.
Kosten: € 17,50 (inclusief koffie, thee, water. Overige consumpties voor eigen rekening)
Aanmelding: https://hb-cafe.nl/evenementen.