Bijeenkomsten

Er staan op dit moment geen HB-Cafés gepland.

Verslagen

Bekijk hier alle verslagen van bijeenkomsten in Gorinchem.

Team

Het HB-Café in Gorinchem bestaat sinds begin 2018 en is gestart door twee enthousiaste vrijwilligers, Ingeborg en Hank. Inmiddels zijn Ilona en Maya aangesloten. Per jaar organiseren zij 4-5 bijeenkomsten in Metropole.

Ingeborg de Keizer (coördinator): begeleidt in haar coachpraktijk Eigenmeerwaarde o.a. hoogbegaafde volwassenen. Met behulp van de KernTalenten methode brengt zij in beeld welke zaken van nature energie geven. Op basis hiervan kan de coachee keuzes maken en een weg vinden die hem past. Daarnaast is ze een van de initiatiefneemsters van de ZON-aanpak in het onderwijs. Om dat concreet vorm te geven in de praktijk is zij Reveles gestart, de eerste ZON school in Nederland. Doelgroep van deze school: meer- en hoogbegaafde kinderen voor wie regulier onderwijs niet passend is.  

Hank Schuitmaker: Verpleegkundige, met een passie voor dit vak. Nu als ZZPer actief in de particuliere thuiszorg,  met oog voor ieder individueel mens. Zorgarchitect omdat samenhang en afstemming zo belangrijk is. Hoogbegaafd is een relatief nieuw onderdeel van mijn pakket. Zelf ontdekte ik laat in mijn leven dat dit ik hoogbegaafd ben, en omdat dit meer volwassenen overkomt wil ik me inzetten voor het IHBV.

Locatie

Het HB-Café Gorinchem wordt georganiseerd in Metropole.

Adresgegevens:
Metropole
Melkpad 3-5
4201 NH in Gorinchem

Bereikbaarheid en parkeren:
Metropole is ongeveer 10 minuten lopen vanaf NS station Gorinchem. Parkeren kan het makkelijkst in parkeergarage Kazerneplein.

Contact

Meer informatie over dit HB-Cafe? Stuur dan een e-mail naar hb-cafe-gorinchem@ihbv.nl.