Contactformulier

Klik hier om via het contactformulier een bericht achter te laten.

Secretariaat

Het IHBV beschikt niet over een secretariaat dat telefonisch bereikbaar is. Wij hebben sterke voorkeur om per e-mail benaderd te worden: secretariaat@ihbv.nl

Telefonisch contact

Het IHBV is niet telefonisch bereikbaar. Indien u telefonisch contact wenst, vul dan ons contactformulier in en vermeld waarover u graag telefonisch contact zou willen hebben.
Eén van onze bestuursleden of andere vrijwilligers zal dan contact met u opnemen.

Administratie

Factuuradres:
Administratie IHBV
Charles de Gaullestraat 11
3066 VG Rotterdan

E-mail: administratie@ihbv.nl
Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 09221162.

Bankgegevens

IBAN = NL15 RABO 0121 2870 33
BIC = RABONL2U
t.n.v. St. Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen

Donaties

Donaties zijn zeer van harte welkom op het bovenstaande bankrekeningnummer. Vermeld a.u.b. bij uw overschrijving dat het om een donatie gaat. Als U wilt dat uw donatie ten goede komt aan een specifiek IHBV-project,verzoeken wij u dit duidelijk aan te geven. Uw donatie is in de meeste gevallen aftrekbaar voor de belasting.
Het IHBV is door de Belastingdienst erkend als ‘algemeen nut beogende instelling’ (ANBI). Daarmee is het IHBV vrijgesteld van de heffing van schenkingsrecht. Uw hele donatie komt dus ten goede aan het doel waarvoor u deze geeft.
In het online-aangifteprogramma voor de Inkomstenbelasting kunt u het IHBV aanvinken in de (lange) lijst met ANBI’s. Het RSIN-nummer (sofinummer voor rechtspersonen) van het IHBV  is 8223 83 962.
Zie voor uitgebreidere informatie: www.anbi.nl en/of www.belastingdienst.nl.

Vestigingsadres

Stichting IHBV
Charles de Gaullestraat 11
3066 VG Rotterdam

Bezoek alleen op afspraak.