13-04-2018 HB-Café Alkmaar: Bore-out bij hoogbegaafdheid

In Archief Alkmaar by HB-Café Alkmaar

De burn-out kent vrijwel iedereen, soms zelfs uit eigen ervaring. Weinig mensen zijn bekend met de bore-out. Dan is niet de overbelasting in het werk de oorzaak, maar juist het onbenut laten van de mogelijkheden en kwaliteiten van de werknemer. Sommige deskundigen denken dat een op de zeven werknemers last heeft van bore-out gerelateerde klachten! Belangrijk genoeg dus om er meer over te weten te komen.
Peter Overzier komt op vrijdagavond 13 april naar het HB café in Alkmaar. Hij verzorgt een avond over bore-out waarbij je op een actieve manier met het thema aan de slag gaat.

Peter gaat natuurlijk vertellen over bore-out en hoogbegaafdheid. Wat is het en waarom komt het bij hoogbegaafden voor. Daarnaast geeft hij tips over hoe je het kunt voorkomen.
Kortom, alweer een interessant thema rond hoogbegaafdheid in het HB-café Alkmaar in het prachtige herenhuis Genegen van Geralde Veldman. Hoe je je kunt aanmelden lees je verderop in dit bericht.

Over de spreker: Peter Overzier is opgeleid als Sociaal en Organisatie psycholoog en werkt in de GGZ. Daarnaast is hij actief als coach en trainer voor hoogbegaafden. Zie ook www.petercoachtslimmemensen.nl

Locatie: HB-café Alkmaar wordt georganiseerd in het sfeervolle herenhuis ‘Genegen’ in het centrum van Alkmaar aan de Geesterweg 9A, 1815 CR, Alkmaar. Genegen ligt op 550 meter loopafstand van het Alkmaar Centraal Station. Met de auto kun je voor de deur of in de buurt parkeren. Een andere mogelijkheid is de nabijgelegen parkeergarage ‘De Vest’ op 350 meter, aan de Paardenmarkt vlakbij theater De Vest en het Stedelijk Museum Alkmaar.
Plattegrond op: http://www.genegen.nl/contact/

Tijd: De zaal opent om 18.30 uur. Om 19.00 uur starten we met het inhoudelijke deel. Tot 22.30 uur is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Entree: € 17,50 per persoon, inclusief koffie, thee en frisdrank. Pinnen is niet mogelijk. Het maximum aantal deelnemers is 36. Als experiment wordt er de komende HB-Cafés een pot geplaatst om de huisgemaakte lekkernijen die Geralde serveert te kunnen blijven bekostigen. Een vrijwillige kleine gift voor dit lekkers is van harte welkom!

Aanmelden: Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: https://hb-cafe.nl/evenementen. Na aanmelding kun je direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash.

Wanneer een HB-café is volgeboekt, is inschrijving niet meer mogelijk. Wie dat wil, kan zich op de wachtlijst laten plaatsen door het wachtlijstformulier in te vullen. Alleen wachtlijstmeldingen die op deze wijze binnenkomen worden in behandeling genomen. We nemen contact met je op wanneer er een plek beschikbaar komt.