27-10-2017 HB-Café Haarlem: HB en ondernemerschap; droom of werkelijkheid?

In Archief Haarlem by HB-Café Haarlem

Hoogbegaafden hebben een sterke drang naar autonomie, onafhankelijkheid en expressie geven aan hun creativiteit. Het zelfstandig ondernemerschap lijkt hierop dan ook het antwoord te zijn maar is dat ook zo?
De spreker op deze avond is Jan Everts die ons een kijkje in zijn leven geeft van jongen tot werknemer tot ondernemer. Jan kwam op latere leeftijd erachter dat hij hoogbegaafd is en besloot na een burn/bore-out het roer geheel om te gooien en zijn daadwerkelijke eigen ik de vrijheid te geven. Dit resulteerde in het opzetten van een eigen online bedrijf. Herken je dat je na een redelijk korte tijd uitgekeken bent op een functie? Zie jij ook zoveel verder en zoveel eerder dan het management de mogelijke problemen? Verbaas je je over de besluiten die er binnen bedrijven worden genomen? Heb je het gevoel onder je niveau te werken? En… heb je wellicht een groeiend gevoel van ontevredenheid in je baan en overweeg je de stap naar ondernemerschap of heb je die (net) al gemaakt?

Als zeer ervaren online ondernemer en coach voor hoogbegaafde ondernemers, zal Jan ons uit de doeken doen hoe je een online onderneming opzet, wat de valkuilen zijn, welke fouten je beslist niet moet maken en nog veel meer. Heb jij een idee en wil je zelfstandig gaan ondernemen? Heb je een product of een idee voor een product dat je online wilt verkopen? Wil je weten of het ondernemerschap iets voor jou is? Of heb je vragen met betrekking tot jouw huidige online onderneming? Stel alvast jouw vragen op de Facebookpagina van HB-Café Haarlem onder de aankondiging van dit evenement, https://www.facebook.com/HB-caf%C3%A9-Haarlem-215699022215939/. Jan geeft graag zoveel als mogelijk deze avond antwoord op de gestelde vragen.

Het HB-Café is er voor iedereen die hiervoor belangstelling heeft. Het is een combinatie van café (gezelligheid) en een thema (leerzaam).

Datum: vrijdag 27 oktober 2017
Locatie: Badhuis, Leidseplein 49 te Haarlem
Aanvang: 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.
Entree: De entreeprijs bedraagt € 17,50 per persoon (incl. 3 consumpties (koffie/thee). De overige consumpties dienen zelf te worden afgerekend.

Auto of openbaar vervoer:
Auto: betaald parkeren zeer beperkt mogelijk. Advies parkeergarage Raaks of aan de Westergracht bij Albert Heijn parkeerterrein.  Openbaar vervoer: uitstap bushalte Raaksbrug (bus 340 of 346) of Stadschouwburg (bus 50).

Aanmelden: Inschrijven kan via: https://hb-cafe.nl/evenementen.