31-05-2024 HB-Café Eindhoven: (Hoog)begaafdheid: Inzicht in je eigen(begaafd)heid

Door Wilma Tellings en Ivy Janssen

Hoe lever jij je bijdrage aan het geheel of zie jij je eigen bijdrage (nog) niet? Hoe kun je vanuit jouw eigenheid het beste omgaan met de uitdagingen die je dagelijks ervaart of tegenkomt vanuit je begaafdheid?

Bij Wil’skracht geloven we dat inzicht in jouw persoonlijke blauwdruk en onze systemische begeleiding hét verschil kunnen maken in hoe jij je hoogbegaafdheid ervaart. Jouw kijk op de wereld is uniek. Zo ook van de mensen om je heen.

Wilma Tellings en Ivy Janssen nemen je deze avond mee in de systemische benadering van hoogbegaafdheid. Zij willen hun ervaring en kennis met jou delen, door je te laten ervaren hoe je de systemen om je heen vóór je kunt laten werken. Om vanuit je volle potentie te gaan leren en leven.

Over de sprekers en de opzet van dit café:

Wilma en Ivy zijn werkzaam bij Wil’skracht Expertisecentrum Hoogbegaafdheid uit Maasbree, dat zowel jongeren als volwassenen begeleidt. Zij merken een sterk toenemende aandacht voor hoogbegaafdheid. Het expertisecentrum biedt hulp, geeft uitleg en inzicht bij de ontwikkeling als (hoog)begaafde. In het proces van groei kun je het contact met jezelf kwijtraken. Dat kan zich (helaas) uiten in gedragsproblemen, identiteitscrisis, problemen met leren, coping (overlevings) strategieën, controle willen houden, tot aan depressies waardoor de HB-ers nog vaak misdiagnoses krijgen. Tijdens het HB-café worden handreikingen gedaan om je eigen (hoog)begaafdheid te omarmen en aan te geven wat jij nodig hebt. De avond biedt een combinatie van voorlichting en interactie, zowel in de zaal als na afloop.

We ontmoeten je graag op 31 mei in Eindhoven!

Hartelijke groet,
Wilfried, Monique en Koen
Team HB Café Eindhoven

 

Locatie: AG Eindhoven (voorheen Academisch Genootschap Eindhoven), Parklaan 93 in Eindhoven. Er is volop gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein achter het Genootschap. Toets daarvoor in het navigatiesysteem het adres Fazantlaan 16 in Eindhoven in. De slagboom bij het parkeerterrein gaat vanzelf voor je open en van daaraf loop je via een klein voetpad naar de hoofdingang van het gebouw. Kom je met de trein, dan is het ongeveer 10-15 minuten lopen.

Tijd: Inloop vanaf 19:00 uur. Aanvang 19:30 uur. Afsluiting ca. 21:45 uur, met aansluitend gelegenheid om na te praten met een drankje.

Entree: € 18,50 per persoon incl. 1 consumptie

Aanmelden:
Door het invullen van het formulier hieronder schrijf je je in voor dit HB-Café. Je inschrijving wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 18,50 p.p. heeft ontvangen.
Je kunt direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je spoedig ontvangt.

Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl.

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.