28-09-2021 Online HB-Café 'HB en zacht werken', over hoe je je potentie ten volle benut zonder overwerkt te raken

Door: Hieke van Hoogdalem

Hard werken – het is onderdeel van het dna van elke Nederlander. We weten ook welke negatieve gevolgen dat kan hebben: stress en zwaardere varianten zoals burn-out, bore-out en soms zelfs nog erger. Als het tegenzit zelfs met blijvende schade.

Zacht werken biedt een manier om wél veel gedaan te krijgen, maar zonder je kapot te werken. Sterker nog: je krijgt meer gedaan in minder tijd én houdt energie over. Echt waar? Ja, echt waar!

Wat het is, verken je in deze workshop. Een sessie dus waarbij je vooral gaat doen en ervaren. We kunnen in 1 avond niet alles behandelen, maar je krijgt wél een blauwdruk van wat hard en zacht werken voor jóu betekenen en hoe je daar verandering in kan brengen.

“En wat heeft dat dan te maken met hoogbegaafdheid?”, zul je denken. Dat wordt je deze avond allemaal duidelijk, als je meedoet.

Hieke van Hoogdalem verzorgt de workshop. Zij is erkend zachtwerkencoach en helpt met haar bedrijf DeVolle200 – www.devolle200.nl – hoogbegaafde, sensitieve, creatieve multitalenten om meer uit het leven te halen en een leven te creëren dat bij hen past. Dat doet ze niet alleen als zachtwerkencoach, maar ook als onder andere ondernemerscoach, muziekdocent, websiteadviseur, copywriter, schrijfcoach, videomaker, fotograaf en marketinghulp.

De entreeprijs bedraagt 10.- euro per persoon. Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL.

Het HB-Café duurt van 19:30 tot 21:30, inclusief pauzemomenten (inloop vanaf 19.00 uur).
Als een HB-Café vol is, is inschrijven niet meer mogelijk. Wel is er een wachtlijstformulier waarmee mensen zich kunnen aanmelden. Er wordt dan contact opgenomen als er en plaats beschikbaar komt. Staat er geen wachtlijstformulier, dan is die vol.

Javascript is vereist om dit formulier goed te laten werken
Helaas zijn er geen plaatsen meer vrij.