15-03-2024 HB-Café Eindhoven: Gaan voor een onwaarschijnlijke visie

Door: Joost van de Loo

Alle belangrijke veranderingen zijn onwaarschijnlijk. Althans, de kans is klein dat jij de toekomst die je voor je ziet zult realiseren. Dit gaat namelijk niet over iets simpels. Jouw visie gaat (waarschijnlijk) over jouw organisatie of de maatschappij en is complex, zinvol en wezenlijk.

Kom als je iemand bent die het niet kan laten om er steeds weer voor te gaan. Je hebt morele ambitie, een goed verhaal, en soms loop je te ver voor de troepen uit. ‘Mensen meenemen’ is de remedie die je krijgt aangeraden. “Choose your battles”, zegt jouw gezonde verstand. Samen met/in jouw omgeving wil je het verschil maken en opnieuw ga je er vol voor.

Ben je toe aan een nieuw instrument in jouw visie-arsenaal? Tijdens dit HB-Café:

+ Ervaar je hoe je de onwaarschijnlijkheid van jouw visie in jouw voordeel laat werken;

+ Maak je gebruik van jouw kracht als hoogbegaafde om zowel direct als indirect op jouw doel af te gaan;

+ Leer je grip krijgen op zaken waarvan je eerst toegeeft: hier is geen vat op te krijgen.

De avond focust op de vraag: Wat als gezond verstand niet volstaat? Na een informerende introductie met voorbeelden in de eerste helft, oefenen we in de tweede helft met een praktische manier om jouw onwaarschijnlijke visie te realiseren in de echte wereld. In de “derde helft” kun je met Joost en elkaar verder praten over (o.a.) dit onderwerp.

Over de spreker: Joost van de Loo (ingenieur, journalist, filmmaker) heeft een programma voor mensen die het systeem van binnenuit willen veranderen. Je gaat aan de slag met het vergroten van jouw impact, midden in de praktijk. Het resultaat: je blijft uit de discussie. Je kent jouw motieven en je hebt nieuwe tools in handen voor het realiseren van verandering. Jouw gedrag is een voorbeeld voor anderen die – net als jij – iets extra’s brengen. Jij brengt in praktijk wat er op de gevel staat.

 

Tot ziens op vrijdag 15 maart in Eindhoven!

Hartelijke groet,
Wilfried, Monique en Koen
Team HB Café Eindhoven

 

Locatie: AG Eindhoven (voorheen Academisch Genootschap Eindhoven), Parklaan 93 in Eindhoven. Er is volop gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein achter het Genootschap. Toets daarvoor in het navigatiesysteem het adres Fazantlaan 16 in Eindhoven in. De slagboom bij het parkeerterrein gaat vanzelf voor je open en van daaraf loop je via een klein voetpad naar de hoofdingang van het gebouw. Kom je met de trein, dan is het ongeveer 10-15 minuten lopen.

Tijd: Inloop vanaf 19:00 uur. Aanvang 19:30 uur. Afsluiting ca. 21:30 uur, met aansluitend gelegenheid om na te praten met een drankje.

Entree: € 18,50 per persoon incl. 1 consumptie

Aanmelden:
Door het invullen van het formulier hieronder schrijf je je in voor dit HB-Café. Je inschrijving wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 18,50 p.p. heeft ontvangen.
Je kunt direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je spoedig ontvangt.

Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl.

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.