14-06-2024 HB-Café Zeeland: Vind je droombaan als multipotential (of start je droombedrijf)

Door Catelijne Gerlag

Veel hoogbegaafde volwassenen zijn óók multipotential. Als multipotential heb je meerdere passies en veel talenten, en dan is het soms lastig om te kiezen. Of een uitdaging je verschillende interesses te combineren. Ook kan het zijn dat je snel uitgekeken bent op je werk.

Vragen die je dan kunt hebben, zijn:

  • Hoe beslis ik of ik bij mijn huidige werk blijf of wegga?
  • Hoe kies ik wat mijn volgende stap wordt in werk?
  • Hoe beslis ik of ik mijn eigen bedrijf ga starten of als zzp’er ga werken?
  • Hoe vind ik leuk, uitdagend en afwisselend werk, dat ook leuk blijft?
  • Hoe schrijf ik in mijn CV of LinkedIn-profiel waar ik voor sta, met al mijn verschillende facetten?

In deze workshop gaat Catelijne Gerlag (www.catelijnegerlag.nl) in op wat het is om multipotential te zijn. En hoe je als veelgetalenteerde en multipassionate kunt kiezen voor werk dat écht bij je past. Nu en ook later. En hoe je je werk en leven inricht rondom je passies.

In de workshop krijg je ook wat achtergrond over de term multipotential en aanverwante termen. Daarnaast doen we een individuele oefening om een frisse blik op je passies te krijgen. En uiteraard is er volop tijd om met andere hoogbegaafden ervaringen en tips uit te wisselen.

Catelijne’s aanpak is naast interactief, heel praktisch en concreet. Stel ook gerust je vragen, hiervoor is genoeg gelegenheid.

Locatie:
HB-Café Zeeland wordt gehouden in wijkcentrum Palet, Johan van Reigerbergstraat 2, 4336XA, Middelburg.

Tijd: De zaal is open vanaf 19:15 uur. We beginnen uiterlijk om 19:30 uur. Na afloop rond 21:30 uur is er gelegenheid om aan de bar na te praten.

Entree: € 18,50 per persoon (inclusief koffie en thee). Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelding:
Door het invullen van onderstaande velden, schrijf je je in voor het HB-Café op 14-06-2024 in Middelburg. Deze wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 18,50 p.p. heeft ontvangen.

Je kunt direct online betalen via IDEAL of Bankcontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je ontvangt.

Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.