18-05-2018 HB-Café Alkmaar: Jongvolwassenen café

In Archief Alkmaar by HB-Café Alkmaar

Op vrijdag 18 mei zal HB-café Alkmaar een avond voor jongvolwassenen organiseren. Het team heeft na ruim een jaar de ervaring dat er regelmatig jonge mensen (20ers) bij het HB-café Alkmaar komen, maar dat ze altijd in de minderheid zijn. “We horen van hen dat ze graag meer aansluiting zouden vinden bij hoogbegaafde leeftijdgenoten. We vinden het daarom tof een avond te organiseren om het mogelijk te maken anderen te ontmoeten die in een gelijke ontwikkelingsfase in hun leven zitten. Het wordt een interactieve avond waarop we thema’s belichten die voor deze jongvolwassen doelgroep spelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de uitdaging jezelf te zijn op diverse vlakken, keuzes maken t.a.v. studie- en werk, omgaan met relaties en communicatie.”

Locatie: HB-café Alkmaar wordt georganiseerd in het sfeervolle herenhuis ‘Genegen’ in het centrum van Alkmaar aan de Geesterweg 9A, 1815 CR, Alkmaar. Genegen ligt op 550 meter loopafstand van het Alkmaar Centraal Station. Met de auto kun je voor de deur of in de buurt parkeren. Een andere mogelijkheid is de nabijgelegen parkeergarage ‘De Vest’ op 350 meter, aan de Paardenmarkt vlakbij theater De Vest en het Stedelijk Museum Alkmaar.
Plattegrond op: http://www.genegen.nl/contact/

Tijd: De zaal opent om 18.30 uur. Om 19.00 uur starten we met het inhoudelijke deel. Tot 22.30 uur is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Entree: € 17,50 per persoon, inclusief koffie, thee en frisdrank. Pinnen is niet mogelijk. Het maximum aantal deelnemers is 36. Een vrijwillige kleine gift voor de geweldige hapjes van de gastvrouw is van harte welkom!

Aanmelden: Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: https://hb-cafe.nl/evenementen. Na aanmelding kun je direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash.

Wanneer een HB-café is volgeboekt, is inschrijving niet meer mogelijk. Wie dat wil, kan zich op de wachtlijst laten plaatsen door het wachtlijstformulier in te vullen. Alleen wachtlijstmeldingen die op deze wijze binnenkomen worden in behandeling genomen. We nemen contact met je op wanneer er een plek beschikbaar komt.