13-01-2017 HB-Café Eindhoven: Ken je KernTalenten en benut ze volledig!

In Archief Eindhoven by HB-Café Eindhoven

HB-Café in Het COM (was: Centrum Aquamarijn) in Eindhoven op vrijdag 13 januari 2017. Spreker is Hans Lips en het thema is: Ken je KernTalenten en benut ze volledig!

KernTalenten
In het leven is het belangrijk dat je je goed voelt, in balans bent. Kunt genieten en geluk ervaart. Dat je prettig woont, werk doet dat bij je past en je talenten mag botvieren. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? Wat is een talent? En wat zijn KernTalenten? Deze vragen komen aan bod tijdens dit HB-Café.
Hans Lips gaat samen met de deelnemers in op KernTalenten. Hans is gediplomeerd coach en gecertificeerd KernTalentenanalist en eigenaar van hanslipscoacht.

De workshop brengt je terug in je kindertijd en laat je nadenken over waar je vroeger als kind, tussen je 4de en 12de levensjaar, graag mee speelde. Wat je als kind graag deed en het allerleukst vond laat zien welke KernTalenten je nu hebt. Dit inzicht, dat kinderen hun persoonlijkheid veruiterlijken in de keuze van hun speelgoed, activiteiten en sport, is de sleutel gebleken tot deze eenvoudige, maar ook revolutionaire KernTalentenmethode.

Tijdens de interactieve workshop laat Hans je kennismaken met KernTalenten. Je ontdekt wat je ermee kunt doen, bij welke vragen je een analyse laat maken en hoe belangrijk dit dan voor jou als persoon kan zijn.

Locatie: COM (vh Centrum Aquamarijn), Stratumsedijk 57 in Eindhoven (ongeveer 20 minuten lopen vanaf het station). De lezing vindt plaats in de zaal COMpleet (vh Blauwe Zaal).
Openbaar vervoer per bus: lijn 7, 12, 17, 171, 172, 173, halte PC Hooftlaan
Gratis parkeren achter het Parktheater, Le Sage ten Broeklaan, daarna 5 minuten lopen tot Het COM.
Tijd: Inloop vanaf 19:00 uur. Het inhoudelijke deel duurt van 19:30 tot 21:45 uur. Daarna kan nog worden nagepraat onder het genot van een drankje.
Entree: € 15,00 per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden voor dit HB-Café doe je met het onlineformulier op: https://hb-cafe.nl/evenementen
Daarna kun je online betalen via iDEAL. Als een HB-Café volgeboekt is, krijg je daarvan een melding vóór je gevraagd wordt om te betalen. Je reservering is definitief na betaling. Je krijgt dan een bevestiging van je aanmelding en bent zeker van je plaats.