30-09-2016 Hoogbegaafd en omgaan met hiërarchische werkrelaties

In Archief Zwolle by HB-Café Zwolle

Tot het verslag gereed is, staat hier nog de aankondigingstekst van destijds.

Op 30 september 2016 is er een HB-Café in Zwolle met als thema: Hoogbegaafdheid en omgaan met hiërarchische werkrelaties.
Mensen die hoogbegaafd zijn zitten niet altijd op de hoogste posities in een bedrijf. Dan kan het lastig zijn om met de hiërarchische verhoudingen om te gaan. Wat doe je als je betere oplossingen weet dan je baas, of als je het niet eens bent met het voorgestelde beleid? Hoe ga je als hoogbegaafde ZZP-er om met de relatie met een opdrachtgever?

De inhoud van deze avond wordt verzorgd door Marga Spaanjaars, coach en trainer bij HB-trainingen, onderdeel van HET KAN ANDERS – coaching. Marga geeft onder andere workshops en communicatietrainingen, gericht op hoogbegaafde volwassenen.

Zij zal onder andere aandacht besteden aan formele en informele hiërarchische verhoudingen en aan verwachtingen en misverstanden binnen die verhoudingen. Ook komen praktische adviezen ter sprake. De deelnemers worden zoals altijd uitgenodigd, een inhoudelijke bijdrage te leveren.

Locatie: De Enk (multifunctioneel centrum in de wijk Assendorp), Enkstraat 67, 8012 VA Zwolle.
De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het inhoudelijke deel van de avond duurt van 19.30 – 22.00 uur, daarna is er nog gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

De entreeprijs bedraagt € 17,50 per persoon. Dit is inclusief 2 consumptiebonnen.
De overige consumpties dienen zelf te worden afgerekend.

Over de locatie/reisinformatie
De Enk bevindt zich op 10 minuten lopen vanaf NS-station Zwolle.
Parkeren kan in de buurt. Betaald parkeren tot 20.00 uur.

Aanmelding
Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: https://hb-cafe.nl/evenementen.