17-09-2020 HB-Café Haarlem: Hoogbegaafden en relaties

Let op:
NIEUW DATUM: 17 september 2020
en NIEUWE LOCATIE: Heemskerk: Vrijburglaan 2, 1962 VA Heemskerk

Hoogbegaafden en relaties, hoogbegaafden en de liefde. Is dat ingewikkelder of juist grootser dan niet-hoogbegaafde mensen ervaren?

Wat zijn de uitdagingen en wat de valkuilen voor hoogbegaafden?

Wat zijn de overeenkomsten met niet-hoogbegaafden en wat zijn de verschillen?

Als een hoogbegaafde niet alleen hoog intelligent, maar ook hoog sensitief, hoog seksueel en hoog spiritueel is, dan kan het toch niet anders dan dat ook relaties intensief zijn, zou je zeggen.

Daar gaat Dineke van Kooten (coach van hoogbegaafde volwassenen, van relaties en van familiebedrijven – http://dinekevankooten.nl/ ) het donderdag 16 april 2020 met wie dat wil over hebben.

Theorie en praktijk worden in de presentatie afgewisseld en er is ruim de tijd voor vragen stellen. In de pauze kun je onderzoeken hoe je lotgenoten dat ervaren.

Weet dat je welkom bent. Schrijf je snel in, want het is een gewild onderwerp.

 

Locatie: De Vrijburcht, Vrijburglaan 2, 1962 VA Heemskerk 


Tijd: Zaal open 19:00 uur; Start programma (stipt) 19:30 uur. Einde programma 22:00 uur; daarna gelegenheid tot napraten. 


Entree: De entreeprijs bedraagt € 17,50 per persoon (incl. koffie of thee). De overige consumpties dienen zelf te worden afgerekend.

Je kunt direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je spoedig ontvangt. Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via administratie@ihbv.nl

Wachtlijst

Helaas is dit HB-Café volgeboekt, daarom is inschrijven niet meer mogelijk. Hieronder kun je je aanmelden voor de wachtlijst. We nemen contact met je op wanneer er een plek beschikbaar komt.

Voornaam*
Verplicht veld
Achternaam*
Verplicht veld
E-Mail*:
Verplicht veld
Telefoonnummer:
Aantal deelnemers*:
Je aanmelding is geplaatst op de wachtlijst.
Opmerkingen:
Indien je voor meer dan 1 deelnemer inschrijft, geef dan in dit opmerkingenveld naam en e-mailadres van de andere deelnemer(s) door.

Meer informatie over het aan- en afmelden voor HB-Cafés vind je hier