01-11-2020 HB-Café Delft: Discussiewandeling – Hoe ga jij als HB-er om met Corona?

In verband met de nog steeds sterk stijgende Corona besmettingen, hebben wij (het team van hb-café Delft) besloten het café uit te stellen tot een nader te bepalen datum

Let op: In dit HB café gaan we in groepjes van 4 wandelen door de Delftse Hout. Dit café start daarom op zondagmiddag om 14 uur i.p.v. op een vrijdagavond. We vragen je een mondkapje te dragen tijdens de wandeling.

Het thema voor deze wandeling is hoe jij als HB-er met Corona omgaat. Heb je bijvoorbeeld het idee dat de Corona-tijd voor HB-ers extra uitdagingen met zich meebrengen of denk je juist dat HB-ers zich makkelijker aanpassen aan de huidige situatie? Er is uiteraard ook de vrijheid om naar eigen inzicht over andere thema’s met elkaar te discussiëren.

De wandeling duurt vermoedelijk 1,5 uur. In de pauze komen we samen. Het is dan mogelijk om een drankje te doen bij restaurant Het Rietendak, is het mogelijk andere groepen van vier personen te vormen of is er de mogelijkheid verder te lopen. Bij te slecht weer zullen we ’s ochtends om 10 uur laten weten dat de wandeling verzet zal gaan worden.

Tijd: 14.00 uur, inloop vanaf 13:45 uur.

Locatie: Delftse Hout. Bij aanmelding krijg je informatie over het preciese vertrekpunt. Dit om te voorkomen dat er meer mensen komen dan zich hebben aangemeld i.v.m corona.

Entree: Gratis. Consumpties tijdens de (optionele) pauze zijn voor eigen rekening. Aanmelden voor dit HB-café kan uitsluitend door hieronder je gegevens in te vullen.

Uiteraard houden we ons aan de Corona-maatregelen, we lopen in groepjes van 4 personen, stellen een mondkapje tijdens het wandelen verplicht en vragen je zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand te houden. Het aantal deelnemers is ditmaal beperkt tot 12 personen.

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.